Yhdistys toimii Kempeleen ja Ou­lun­sa­lon Vi­hi­luo­don alueella.

 

Pellolle latu aukaistu lumisateen jälkeen 20.12.2023, jäälle ei vielä ole latuja tehty, koska vettä on noussut rannoille. 


Puheenjohtaja Matti Niskaselle luovutettiin Rantalakeus lehden  toimesta Antti patsas  Lakeustalolla Limingassa 8.12.2023. Palkinnon myöntäjät totetavat, että Ant­ti-pat­saan saanut Matti Nis­ka­nen on esi­merk­ki hy­väs­tä, vies­tin­näl­li­ses­ti ak­tii­vi­ses­ta ky­lä­pääl­li­kös­tä – "­Hän­tä on helppo lä­hes­tyä ja hänen kans­saan on helppo toimia"

Kyläyhdistys onnittelee Mattia ansaitusta huomionosoituksesta!16.12.2023 on Vihiluoto - Oritkari reitti merkattu, mutta ei vielä aurattu eikä tehty latuja. Reitin merkkaamisen yhteydessä mitattiin jään vahvuus n. 1/2 km välein.
Jäätä olikin poikkeuksellisen paljon, lähes koko reitillä n. 40cm ja Oritkarissa kahdessa mittaus kohdassa n. 38cm
Jäällä on tiukkaa lunta jota emme saa mönkijöillä aurattua, mutta koska jää tilanne on näin hyvä, niin pyrimme saamaan sinne Traktorin avaamaan reitin.
Myös latuja pyritään tekemään jo lähi aikoina.  • Vihiluodon Kyläyhdistys ryn Historiikki ladattavissa tiedostona luettavaksi. Historiikki julkaistiin Vihiluoto Weekend tapahtumassa 13.8.2022.
HISTORIIKKI.pdf (7.76MB)
HISTORIIKKI.pdf (7.76MB)


  • Perinteinen koko perheen Vihiluodon talvitapahtuma järjestettiin 19.3.2023. Kiitos osallistujille!


  • Vihiluodon Kyläyhdistys palkittiin Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa! Oulun kaupunki huomioi Vihiluodon kyläyhdistyksen LIIKUNTATEKO palkinnolla toiminnasta liikunnan hyväksi. Kyläyhdistyksen puolesta Palkinnon vastaanottivat Antti ja Matti.