Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

;DAILYMOTORS.FIKyläyhdistys on järjestänyt vuosittain toimintansa alusta saakka talvi-/kesätapahtuman lapsille ja perheille Vihiludon nokan alueella. Yhteistyökumppanina on ollut vuodesta 2015 Kempeleen Yrittäjät. Tapahtumia ovat tukeneet useat yritykset. Kuvia tapahtumista on Kuvagalleria sivustolla.

Talvitapahtumassa 2019 oli pilvinen, lämmin  (+4) päivä ja runsas 3000 osallistujaa tänäkin vuonna.  Kuvia tapahtumasta löytyy täältä:

https://www.irista.com/gallery/ztyawvpvch5r.

 

 

Vihiluoto Weekend tapahtuma oli lauantaina 24.8.2019 klo 12 alkaen. Mm. erityisesti lapsiperheille ohjelmaa klo 12-15, lavatanssit klo 15-21, ilotulitus klo 21. EXPRESS -yhtye soitti tanssimusiikkia ja yllätysesiintyjä oli DANNY. Vihiluodon Torppa ja Airport Hotel Oulu jatkoivat omalla ohjelmallaan illalla.  

DANNYDANNY     Taikuri Elias KvistTaikuri Elias Kvist    Linnunradan tilan alpakatLinnunradan tilan alpakat

 

EXPRESSEXPRESS

Köydenvetokisa Oulunsalon joukkue,
Kempele voitti tällä kertaaKöydenvetokisa Oulunsalon joukkue, Kempele voitti tällä kertaa

Kunnanjohtaja Tuomas Lohi avasi Weekend tapahtuman. Hän ajoi itse museoauto Cadillacilla juhlapaikalle.Kunnanjohtaja Tuomas Lohi avasi Weekend tapahtuman. Hän ajoi itse museoauto Cadillacilla juhlapaikalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kiitos Kempeleen Yrittäjille ja muille yhteistyökumppaneille  (Vihiluodon Torppa, Airport Hotel Oulu, Oulun Seudun Sähkö, LVI PITKÄLÄ, PAINOMIEHET, Oulun Kuorirakenne oy, Transport SAVIKKO, CRECIAN, TULLIN PULTTI,  JS-Automoto, DAILYMOTORS.FI, Kempeleen Osakaskunta, Kempeleseura, Leader Oulun Seutu) sekä yhdistyksen tapahtumantekijöille onnistuneista tapahtumista.

 

Lasten ohjattu liikuntakerho heinäkuussa  keskiviikkoisin klo 12-14, 

Liikuntakerho heinäkuussa 2018 keskiviikkoisin klo 12-14Liikuntakerho heinäkuussa 2018 keskiviikkoisin klo 12-14

 

Juhannuskokko Vihiluodon nokalla sytytettiin juhannusaattona  klo 23.

 

Perinteiset Vihiluodon siivoustalkoot järjestettiin lauantaina 18.5.2019.   Talkoolaiset siistivät Vihiluodon nokan aluetta ja pusikoita. Kiitos talkoolaisille!

 Talkooporukkaa tauollaTalkooporukkaa tauolla