Yhdistys toimii Kempeleen ja Ou­lun­sa­lon Vi­hi­luo­don alueella.

 


MARRASTULET VIHILUDOOSSA
Marrastulet -valotaidetapahtuma järjestetään Kempeleen Vihiluodon luontopolulla keskiviikkona 15.11. klo 17-20. Järjestäjänä Pohjoinen oopperakompanja.
Marrastulet on elämyksellinen ja osallistava tapahtuma, jossa teokset syntyvät kuntien ideoimien teemojen, kuten pimeys, kuolema, toivo, yhteisöllisyys ja lakeus, huomioiden. Tapahtumat sijoittuvat arkisille paikoille, jotka on mahdollista kokea yhden illan ajan toisin. Teokset rakentuvat paikallisten tarinoiden ja legendojen pohjalle yhteistyössä muun muassa kyläyhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.
Teoksissa on käytetty videoita, heijastustekniikkaa, liveperformansseja, installaatioita jne. osassa teoksista on mukana myös ääntä.


  • Vihiluodon Kyläyhdistys ryn Historiikki ladattavissa tiedostona luettavaksi. Historiikki julkaistiin Vihiluoto Weekend tapahtumassa 13.8.2022.
HISTORIIKKI.pdf (7.76MB)
HISTORIIKKI.pdf (7.76MB)


  • Perinteinen koko perheen Vihiluodon talvitapahtuma järjestettiin 19.3.2023. Kiitos osallistujille!


  • Vihiluodon Kyläyhdistys palkittiin Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa! Oulun kaupunki huomioi Vihiluodon kyläyhdistyksen LIIKUNTATEKO palkinnolla toiminnasta liikunnan hyväksi. Kyläyhdistyksen puolesta Palkinnon vastaanottivat Antti ja Matti.